Šaranovičeva 21c Vir,
1230 Domžale, Slovenija

Pon in Pet: 9.00 – 12.00
Sreda: 13.00 – 17.00

Za obisk SPOT točke obvezno predhodno naročilo.

Search

ŠPORTNA SEKCIJA

ŠPORTNA SEKCIJA NA OBRTNI ZBORNICI DOMŽALE

Na Obrtni zbornici Domžale si prizadevamo za dvig kakovosti življenja podjetnikov, za zastopanje in uveljavljanje njihovih interesov in zaščito njihovih pravic. Z izobraževalnimi dogodki aktivno sodelujemo pri osveščanju in izobraževanju na področju zmanjšanja ogljičnega odtisa, internacionalizacije in digitalizacije ter digitalne preobrazbe poslovnih procesov. Izvajamo izobraževanja na področju mehkih veščin in umetne inteligence, ki bistveno pripomorejo k večji konkurenčnosti podjetij.

Zavzemamo se  spodbujanje zdravega in uspešnega poslovanja med svojimi člani in tudi širše. Kot eden izmed ključnih akterjev spodbujanja podpornega okolja za podjetnika vrsto let izvajamo razna informiranja, izobraževanja, srečanja in dogodke, ki prispevajo k dvigu konkurenčnosti slovenskih podjetij. Aktivno si prizadevamo spodbujati podjetniško aktivnost in podjetnost med podjetniki. Zavedamo se, da je eden izmed pogojev za podjetniško aktivnost tudi dobra psihofizična kondicija, zato smo ustanovili športno sekcijo.

 

Obrtno-podjetniška zbornica Domžale  je ustanovila Športno sekcijo, ki je namenjena vsem članom  in nečlanom naše zbornice, ki si želijo živeti zdravo, se družiti in mrežiti z drugimi podjetniki – tako iz Domžal kot tudi iz širše Slovenije in tujine

Eden izmed ključnih projektov naše športne sekcije v letošnjem letu bo organizacija kolesarskih tur, vključno s čezmejnimi dogodki. Te ture bodo priložnost za podjetnike, da se povežejo, izmenjajo izkušnje in se ob tem še rekreirajo.

 

Organizirali bomo kolesarske ture z mreženjem in druženjem tako znotraj naše Slovenije kot tudi izven naših meja. Zavedamo se, da je potrebno poskrbeti za naše zdravje in tudi zdravje naše narave. S trajnostnim pristopom k mreženju in ustvarjanju poslovnih vezi si prizadevamo za zmanjšanje ogljičnega odtisa in boljše okolje. Hkrati želimo prispevati k boljšem zdravju podjetnikov s spodbujanjem k telesni aktivnosti, ki dokazano vpliva blagodejno na naše zdravje in s tem pripomore k boljši kvaliteti življenja.

Zato ne odlašajte in se nam pridružite!

Skupaj bomo poskrbeli za zdrav duh v zdravem telesu! 

 

Zavedamo se, da smo sami le majhen delček v mozaiku, zato vse zaniteresirane vabimo, da postanete naš donator  ali sponzor in podprete našo športno sekcijo. Donatorska  in sponzorska sredstva bomo uporabili za izvedbo programov.

Prepričani smo, da lahko s skupnimi močmi ustvarimo pozitiven vpliv na zdravje in dobro počutje slovenskih podjetnikov ter hkrati krepimo poslovne vezi in sodelovanje. Veselimo se možnosti sodelovanja z vami in vas vabimo, da postanete del naše zgodbe.

Podpirajo nas družbeno odgovorna podjetja, ki se zavedajo pomena spodbujanja zdravja in ohranjanja narave: 

MOL